НовиниНа Черкащині вчетверте проведуть благодійний Всеукраїнський молодіжний фестиваль "Ше.Fest"...

На Черкащині вчетверте проведуть благодійний Всеукраїнський молодіжний фестиваль "Ше.Fest" (ФОТО)

-

- Advertisment -

На четвертому благодійному Всеукраїнському молодіжному фестивалі "Ше.Fest", який відбудеться 12-13 серпня в селі Моринці Звенигородського району виступатимуть одразу два мегапопулярні українські письменники – Василь Шкляр та Сашко Лірник. Про це повідомила організаторка "Ше.Fest", куратор локації "Просвітницька галявина" Тетяна Сапсай.

За словами Тетяни, цьогоріч на локації "Просвітницька галявина" організовані поетичний батл і театральний перфоманс, художня виставка та виставка археологічних досліджень, а всі охочі зможуть зробити селфі в унікальній фотозоні.

"У цьому році на "Просвітницькій галявині" будуть проходити флешмоб та поетичний батл серед охочих позмагатися на знання віршів Шевченка. Ми презентуємо ще більше фотозон та лекцій, присвячених 100-річчю української революції. Тут знайдуться цікаві заходи як для дітей так і для дорослих", – зазначила Тетяна Сапсай.

Галявина працюватиме з 12:00 до 18:00 всі два дні проведення фестивалю.

Як повідомлялося раніше, четвертий "Ше.Fest" приурочено до 100-річчя українській революції, яку ще задовго передбачав український Пророк Шевченко. Тому організатори обрали лаконічний лозунг "Твоя країна! Твоя боротьба!" і цитату з "Кобзаря", яка ілюструватиме цьогорічний фестиваль: "За вас правда, за вас слава, І воля святая!"

Традиційно для глядачів фестивалю співатимуть відомі гурти, а зібрані благодійні кошти підуть на допомогу учасникам АТО.

Окрім того, вдень і вночі на фестивалі працюватимуть декілька локацій, серед яких "Музична сцена", де виступатимуть сучасні авторитетні україномовні артисти; "Просвітницька галявина", де відбуваються гутірки, лекції, театральні перформанси, поетичний батли, акустичні виступи та багато іншого на тему Шевченка та його творчості; "Галявина художника" з сучасними митцями"; "Дитяча галявина" з розважальною програмою для наймолодших глядачів фестивалю; "Нічний кінозал" з сучасними українськими фільмами; "Наметове містечко", де організатори пропонують пожити на малій батьківщині Великого Тараса принаймні кілька днів.

Для питань і уточнень звертайтесь до прес-секретаря фестивалю Богдани Гайворонської за тел. 095-900-38-33 чи 098-112-64-17, e-mail: bogggdana@gmail.com або помічника прес-секретаря Катерини Завади тел: 096-39-34-566 e-mail: katya.zabava@gmail.com.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах стартував експо-фестиваль Аgroshow Ukraine 2017.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x