НовиниНа Черкащині в приватному домоволодінні виявили наркопритон

На Черкащині в приватному домоволодінні виявили наркопритон

-

- Advertisment -

До працівників Лисянського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із сіл району чоловік у своєму домоволодінні надає наркозалежним особам приміщення для вживання наркотиків, повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції у Черкаській області.

Ця інформація знайшла своє підтвердження. В ході санкціонованого обшуку домоволодіння 33-річного жителя одного із сіл району правоохоронці виявили пристрій для куріння конопель та 160 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору, схожу на наркотичну. Окрім цього, у власному домоволодінні він організував наркопритон, де дозволяв вживав наркотики своїми знайомими.

За словами начальника Лисянського відділення поліції Олега Бугаєнка вилучені речові докази направлено на експертизу, правоохоронці встановлюють походження наркозілля. За цим фактом відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Покарання за вчинення даних кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівника черкаського райвідділу ДВС та його посередника затримали на хабарі у 30 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

У Черкасах патрульні виявили підроблене водійське посвідчення

Під час патрулювання містом, правоохоронці звернули увагу на автомобіль Volkswagen Golf, припаркований з порушенням ПДР. Про це повідомили у...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x