НовиниКриміналНа Черкащині у вихідні сталися чотири ДТП (ФОТО)

На Черкащині у вихідні сталися чотири ДТП (ФОТО)

-

- Advertisment -

Чотири аварії на Черкащині у вихідний. На допомогу виїжджали шість бригад екстренки. Про це розповідає речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок

У Городищі не розминулися автобус та легковик . Сталося це у центрі міста близько 11:30 сьогодні. За три хвилини на місці події працювали дві бригади швидкої.

Медики оглянули 21-річного водія легковика, у якого був забій руки та 35-річну пасажирку автобуса, у якої була гостра стресова реакція. Від госпіталізації обоє відмовились.

Близько 12:30 на Городищині не розминулися вантажівка та легковик, останній з’їхав у кювет . Сталося це між селами Вільшана та Петрики. За дві хвилини до місця події прибула перша бригада екстренки. Медики оглянули та надали допомогу 50-річному водію легковика. Попередньо у нього виявили рвану рану брови та травму ока. Від госпіталізації він відмовився.

Про ще одну аварію диспетчеру екстренки повідомили о 12:38. Очевидець розповів, що у Смілі на вулиці Незалежності під колеса авто ВАЗ втрапила жінка і потребує допомоги медиків. За чотири хвилини бригада швидкої вже оглядала 36-річну пацієнтку. Її доправили до Смілянської міської лікарні, попередньо діагностувавши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рану підборіддя.

Аварія за участю трьох автівок сталася на Уманщині. Сталося це близько 13:20 дорогою від Умані до села Гродзеве. Повідомили, що серед травмованих є дитина. До місця події виїхали дві бригади екстренки.

За 10 хвилин перша бригада вже надавала допомогу 4-річному хлопчику. Його доправили до Уманської міської лікарні, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садно лобної ділянки.

Чоловіку 37-ми років, у якого була гостра стресова реакція, медики надали допомогу на місці події. Чоловік 33-х років від допомоги медиків відмовився.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x