НовиниЧеркащинаНа Черкащині у складі керівництва ОВК відбулося шість замін

На Черкащині у складі керівництва ОВК відбулося шість замін

-

- Advertisment -

Станом на початок березня у складі керівництва семи виборчих комісій на Черкащині відбулося шість замін: змінено трьох голів ОВК та трьох заступників. Про це інформує прес-служба Громадянської мережі ОПОРА.

Так, в ОВК №197 Анатолія Ваховського змінює Леонід Грищенко (подання кандидата в Президенти Віталія Скоцика). Ваховський відразу відмовився від посади, пославшись на проблеми зі здоров’ям. Леонід Грищенко був кандидатом на посаду голови Степанецької ОТГ, він екс-депутат Канівської районної (ВО "Батьківщина"), нині – голова канівського міського УКРОПу.

У ОВК №199 достроково припинено повноваження голови Тетяни Цвинтарної. За поданням від кандидата Василя Журавльова, її замінить Валентина Марчук. Цвинтарна прийняла присягу на першому засіданні, але відразу повідомила, що працювати не буде і чекає заміни. Валентина Марчук очолює районну спілку жінок Жашківщини.

ОВК № 200 припинено повноваження голови окружної комісії Олександри Балановської. До складу комісії включено та призначено головою 70-річного Володимира Сивака (від Андрія Садового). Зазначимо, у зв’язку із зняттям Андрієм Садовим своєї кандидатури, повноваження поданих від нього членів ОВК припиняються.

Ще в трьох комісіях відбулися заміни заступників.

У ОВК №195 Анатолія Бухольського замінює Людмила Здоровенко (подання Сергія Капліна). У ОВК № 196 Валентину Сороку змінює Володимир Дубина (від кандидата Віталія Купрія). Дубина балотувався до Шполянської райради та до Шполянської міської громади як член Радикальної партії. У ОВК №198 замість Анатолія Буряченка заступником голови буде 69-річний Сергій Федорець (від Ігоря Шевченка). Він вказаний керівником смілянської організації Партії пенсіонерів України. На виборах 2015 року був заступником голови Смілянської РВК за поданням Народної партії.

Окрім того, у складі окружних виборчих комісій ще відбулася низка замін членів ОВК. Найбільше замін відбулося серед представників кандидата в Президенти Юрія Тимошенка – шість членів комісії, по три члени комісії на сьогодні замінені за поданням кандидатів Сергія Капліна та Сергія Кривоноса.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин на автівці зніс агітаційний намет.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x