НовиниЧеркащинаНа Черкащині у групи наркоторговців вилучили "товару" на понад...

На Черкащині у групи наркоторговців вилучили "товару" на понад 200 тисяч (ФОТО)

-

- Advertisment -

До працівників Управління протидії наркозлочинності Головного Управління Національної поліції в Черкаській області надійшла інформація, що на території Сміли та Смілянського району місцевий житель займається виготовленням та збутом амфетаміну. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Зловмисник організував цілу систему збуту. Він постачав у великих розмірах амфетамін своїм товаришам, які потім передавали "товар" безпосереднім продавцям, а останні реалізовували амфетамін жителям міста Сміла та району.

Правоохоронці затримали 46-річного організатора "наркобізнесу". Під час санкціонованого обшуку в його домоволодінні виявлено 300 грам амфетаміну, травматичний пістолет типу "Шмайсер", гладкоствольну рушницю, електронні ваги з залишками наркотиків та 25 тисяч гривень здобутих від продажу наркотиків.

Крім цього, правоохоронці затримали 31-річного наркозбувача, який продавав амфетамін на території міста Сміла. Крім наркотиків у нього знайшли марихуану та опій ацетильований, а також 250 гривень.

Загалом з незаконного обігу вилучено наркотиків на загальну суму понад 200 тисяч гривень. Всі речові докази вилучено та направлено на дослідження.

За скоєне чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Заходи по встановленню повного кола осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення тривають.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік облаштував нарколабораторію у своєму домі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x