НовиниЧеркащинаНа Черкащині тривають роботи із зимового утримання автошляхів (ФОТО)

На Черкащині тривають роботи із зимового утримання автошляхів (ФОТО)

-

- Advertisment -

На автодорогах державного значення Черкаської області продовжуються роботи із водовідведення та ліквідації зимової слизькості на дорогах, з розчищення узбіч, водопропускних труб, вирубки порослі та приведення в належний стан автопавільйонів та зупинок громадського транспорту. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Через перехід температури повітря від плюсової вдень до мінусової температурі вночі на автодорогах Черкащини місцями виникала ожеледиця.

Минулої доби та сьогодні вночі на ліквідації зимової слизькості на дорогах загального користування державного значення працювало 4 одиниці спецтехніки підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Черкаській області. За ніч на обробку дорожнього покриття використано 30 тонн піщано-соляної суміші.

Станом на ранок 20 лютого у Черкаській області забезпечено проїзд автотранспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення. Також проводяться роботи із очищення від снігу узбіч, зупинок громадського транспорту, майданчиків для відстою транспортних засобів та влаштовуються дренажні канали для відведення вологи.

Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області та дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою 12 камер відеоспостереження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у трьох населених пунктах Черкащини через пориви вітру немає світла.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x