додому Новини Черкащина На Черкащині тривають аварійні роботи з ліквідації ямковості (ФОТО)

На Черкащині тривають аварійні роботи з ліквідації ямковості (ФОТО)

0

Дорожники Черкащини продовжують ліквідовувати ямковість дорожнього покриття на автодорогах загального користування державного значення. Так, 28 лютого на автошляхах було ліквідовано понад 360 квадратних метрів ямковості. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Ямковий ремонт виконувався на ділянках автомобільних доріг М-05 Київ-Одеса, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-09 Миронівка-Канів, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук.

Зазначимо, аварійний ямковий ремонт є тимчасовим заходом і проводиться для забезпечення безпечного руху автотранспорту дорогами загального користування державного значення та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування. Підрядні організації на дорогах Черкащини проводять роботи з аварійного ямкового ремонту холодним асфальтобетоном та методом просочення.

Роботи з аварійного ямкового ремонту проводяться на автошляхах, які не ремонтувались роками, а лише підтримувались у проїзному стані ямковим ремонтом. Покриття автодоріг, на яких проводився середній поточний ремонт у 2017-2018 роках, не має дефектів.

Із початку 2019 року підрядні організації Служби автодоріг області ліквідували понад 7000 кв. м ямковості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські активісти самотужки залатали величезну вибоїну на одній із вулиць.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version