додому Новини Черкащина На Черкащині триває збір документів для оздоровлення категорійних дітей

На Черкащині триває збір документів для оздоровлення категорійних дітей

0

Черкаський департамент освіти до 2 серпня продовжує приймати документи для оздоровлення категорійних дітей. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

На 14 днів діти матимуть можливість відпочити на узбережжі Чорного моря в таборі "Прибрежний" біля села Лазурне, Херсонської області.

Нагадаємо, що цього року на оздоровлення маленьких черкащан було спрямовано рекордні 4,7 млн. грн.

"Найменше на сьогодні заяв від батьків учасників російсько-української війни, – прокоментував директор департаменту Сергій Воронов. – Тож звертаюся до них із проханням активніше долучитися до цього".

Документи департамент приймає із 24 липня по 2 серпня.

Для дітей учасників АТО необхідні: копія свідоцтва про народження та копія посвідчення учасника АТО або іншого документу, що підтверджує участь в АТО.

Для дітей із малозабезпечених сімей: копія свідоцтва про народження; довідка про одержання державної соціальної допомоги з малозабезпеченості (видає управління праці та соціального захисту населення департаменту соціальної політики Черкаської міської ради).

Для дітей з багатодітних сімей: копія свідоцтва про народження; копія посвідчення дитини з багатодітної сім’ї (1 та 2 сторінка).

Для дітей-переселенців: копія свідоцтва про народження; копія довідки про взяття на облік особи, переміщеної з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Із 3 по 15 липня документи прийматимуть від батьків обдарованих і талановитих дітей. Їм необхідно надати: копію свідоцтва про народження; копію диплома, грамоти тощо про присвоєння звання переможця (1-3 особисте або командне місце), лауреата чи дипломанта змагання, олімпіади, конкурсу, огляду міського та вище рівня за 2017, 2018 рік.

Якщо грамота колективна, необхідно надати довідку, що дитина є членом колективу.

Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами: 54 – 49 – 93.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього року в літніх таборах вже оздоровилися сорок тисяч маленьких черкащан.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version