додому Новини Черкащина На Черкащині триває підготовка закладів оздоровлення і відпочинку дітей до літнього сезону

На Черкащині триває підготовка закладів оздоровлення і відпочинку дітей до літнього сезону

0

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області у межах комплексних заходів, спрямованих на безпечне перебування дітей та працівників на території дитячих таборів і санаторіїв області, здійснюють профілактичну роботу з працівниками таборів і школярами та перевірки дотримання вимог законодавства з охорони праці в оздоровчих закладах і таборах Черкащини. Про це інформує прес-служба Управління.

Про створення умов для безпечного проведення літнього оздоровлення, виконання заходів щодо охорони життя та попередження травматизму у закладах м. Черкас, які будуть проводити оздоровчу кампанію у літній період, йшлося на нараді в Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Директор Департаменту Сергій Воронов зазначив, що робота по підготовці до належного функціонування пришкільних таборів та таборів відпочинку розпочалася ще на початку року з урахуванням наданих фахівцями Управління Держпраці пропозицій і внесених приписів за результатами позапланових перевірок минулого оздоровчого періоду.

Керівниками органів управління освітою області спільно з місцевою владою проводиться робота щодо покращення матеріально-технічної бази оздоровчих таборів.

"Особливу увагу слід приділити підготовці наметового табору Черкаського міського клубу юних моряків з флотилією "Юний моряк", що буде розташований на узбережжі річки Дніпро у с. Свидівок, – акцентувала увагу Ірина Щербата, головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління. – А саме: провести навчання та перевірку знань з питань охорони праці працівників, які будуть залучені до роботи в таборі, забезпечити належне функціонування і експлуатацію системи електропостачання, водопостачання і водовідведення, провести перевірку технологічного обладнання".

За результатами наради затверджено план підготовки до початку оздоровчого періоду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в ОТГ на Черкащині відкриють шаховий клуб для дітей.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version