НовиниЧеркащинаНа Черкащині триває операція "Перевізник" (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині триває операція "Перевізник" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Починаючи з 20 квітня по всій країні проводиться комплекс цільових заходів під умовною назвою "Перевізник". Метою заходів є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, а також дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Про це інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

З початку операції поліцейські перевірили 449 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, серед них 44 що здійснюють перевезення організованих груп дітей. Технічно несправними виявлено 10 автобусів. На сьогоднішній день складено 87 адміністративних матеріалів. Майже половина з них – 42 – за відхилення від визначеного маршруту.

Задокументовано сім порушень правил зупинки під час здійснення посадки та висадки пасажирів, 17 фактів перевезення пасажирів понад встановлену кількість, вісім порушень вимог дорожніх знаків.

Правоохоронці й надалі перевірятимуть перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння пасажирів. Також, буде проводитись перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині запустять Лісовий пожежний патруль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянська громада проведе в останню путь загиблого сержанта

Загиблого захисника Андрія Гнатова проведуть в останню путь у Смілі. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Андрій Гнатів був...

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x