НовиниЧеркащинаНа Черкащині традиційно визначили найкращого спортсмена місяця (Фото)

На Черкащині традиційно визначили найкращого спортсмена місяця (Фото)

-

- Advertisment -

На звання найкращого спортсмена листопада 2019 претендували чотири черкащани, які продемонстрували високі результати на змаганнях минулого місяця.

Серед них: боксерки Марина Мальована та Анастасія Шпанюк, велоспортсмен Костянтин Рибарук та самбістка Анастасія Сапсай. Про це інформують у відділенні НОК України в Черкаській області.

Більшість голосів експерти віддали за Анастасію Сапсай. Спортсменка та її тренер Володимир Римар визнані кращими в листопаді-2019.

Майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Сапсай виборола "золото" чемпіонату світу із боротьби самбо, що відбувся 8-10 листопада в місті Чхонджоу (Південна Корея).

Майстер спорту України Костянтин Рибарук минулого місяця взяв участь у двох всеукраїнських змаганнях. На Кубку України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній, груповій гонці в Миколаєві спортсмен виборов перше місце. На Кубку України в естафеті в Кременчуці Костянтин посів друге командне місце.

Майстри спорту України Марина Мальована та Анастасія Шпанюк стали переможницями в різних вагових категоріях Кубка України з боксу серед жінок, що проходив в місті Черкаси.

Найкраща спортсменка місяця Анастасія Сапсай та тренер Володимир Римар будуть відзначені грамотою та грошовою премією від відділення НОК України в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині обговорили перспективи розвитку спорту на 2020 рік.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x