НовиниКриміналНа Черкащині судитимуть організаторку грального бізнесу

На Черкащині судитимуть організаторку грального бізнесу

-

- Advertisment -

Жителька Христинівки організувала у місті незаконний гральний заклад, за що постане перед судом. Свій незаконний бізнес тримала у таємниці, і послуги надавала обмеженому колу «клієнтів». Про це повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор на території м. Христинівка Уманського району (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, в нежитловому приміщенні м. Христинівка працював незаконний гральний заклад, який організувала місцева жителька. Орендоване приміщення було облаштовано усім необхідним приладдям  для доступу до азартних ігор через Інтернет.

Обвинувачена діяла таємно, надавала доступ до участі в азартних іграх лише «перевіреним гравцям», котрі зобов’язувались зберігати інформацію заклад у таємниці.

Під час обшуку у нелегальному закладі правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої працював гральний бізнес, а також гроші, на які суд наклав арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Уманським РУП ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла vikka.ua, черкащан атакують телефонні шахраї. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x