додому Новини Черкащина На Черкащині судитимуть іноземця, який напав на жінку поважного віку

На Черкащині судитимуть іноземця, який напав на жінку поважного віку

0

Чигиринським відділом Смілянської місцевої прокуратури до суду, для розгляду по суті, скеровано обвинувальний акт громадянина іноземної держави, за підозрою у вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. Про це інформує прес-служба Смілянської місцевої прокуратури.

Встановлено, що злочинець, у березні 2018 року незаконно проник в дім до жительки Чигиринщини, 1944 року народження, де з метою заволодіння майном, наніс декілька ударів гумовою палицею та відкрито заволодів грошовими коштами жінки.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді травми голови зі струсом головного мозку, ранами та крововиливами м’яких тканин голови.

Наразі вказане кримінальне провадження перебуває на розгляді у суді, публічне обвинувачення в якому підтримують прокурори Чигиринського відділу Смілянської місцевої прокуратури.

Згідно санкції ч. 3 ст. 187 КК України за вказаний злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Городищині запроторили за ґрати серійного крадія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version