НовиниЧеркащинаНа Черкащині судитимуть чоловіка, який торгував наркотиками через відділення...

На Черкащині судитимуть чоловіка, який торгував наркотиками через відділення пошти

-

- Advertisment -

Городищенським відділом Смілянської місцевої прокуратури забезпечено процесуальне керівництво досудовим розслідуванням і направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту та зберігання з метою збуту психотропних й наркотичних речовин стосовно 29-річного жителя міста Городище (ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що обвинувачений поширював через відділення "Нової пошти" психотропні речовини, а саме амфетамін, якого у ході проведення обшуків вилучено понад 0,2 кг, що являється особливо великим розміром. Крім цього, у підозрюваного вилучено канабіс, який він зберігав з метою збуту.

Варто зазначити, що у ході розслідування слідчим суддею місцевого суду задоволено погоджене прокурором клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Не погоджуючись із рішенням суду, сторона захисту подала апеляційну скаргу про скасування зазначеної ухвали місцевого суду.

Прокурором у судовому засіданні аргументовано доведено суддям апеляційної інстанції існування ризиків, визначених КПК України, що унеможливлюють застосування інших, окрім тримання під вартою, запобіжних заходів. За результатами апеляційного розгляду суд погодився з доводами прокурора, підозрюваний залишається під вартою.

За вчинений злочин чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, понад 30 пакетиків метадону виявили у черкасця.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x