НовиниЧеркащинаНа Черкащині судитимуть ґвалтівника-грабіжника

На Черкащині судитимуть ґвалтівника-грабіжника

-

- Advertisment -

Справу про неодноразове пограбування та зґвалтування жінок черкащанином передано до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Працівниками Черкаської місцевої прокуратури було затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 44-річного чоловіка у зґвалтуванні, грабежі,розбої та незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами.

Під час досудового розслідування було встановлено, що зловмисник, перебуваючи біля лісосмуги в м. Черкаси, напав та зґвалтував 52-річну жінку, після чого пограбував її на загальну суму близько 21 тис. грн., забравши в потерпілої золоті прикраси, мобільний телефон та гаманець з грішми.

Аналогічний злочин обвинувачений вчинив стосовно 51-річної жительки м. Черкаси, пограбувавши потерпілу на загальну суму, більш як 31 тис. грн.

Після скоєних злочинів чоловік продовжив незаконні діяння. Затриманий вчинив два напади за зброєю та отримав від потерпілих загальну суму близько 26 тис. грн.

Крім того, в ході досудового розслідування було встановлено, що обвинувачений за місцем свого проживання незаконно зберігав бойові припаси (патрони).

Зараз чоловік перебуває під вартою. За вчинення вказаних кримінальних правопорушень особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанина підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд оштрафував чиновницю із Черкас: вона пропонувала прикордоннику 100 доларів хабара

Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника...

У Черкасах виявили нелегала, який протягом восьми років незаконно перебував в Україні

Чоловік із Грузії, якого виявили міграційники в Черкасах, перебував у статусі нелегального мігранта протягом майже 8 років. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x