додому Новини Черкащина На Черкащині судили чоловіка, який побив правоохоронця

На Черкащині судили чоловіка, який побив правоохоронця

0

На Черкащині засуджено чоловіка, який побив працівника Чорнобаївського відділу поліції. Про це повідомляє пресслужба Золотоніської місцевої прокуратури.

Під час судового розгляду встановлено, що 9 грудня 2018 року до Чорнобаївського відділу поліцію надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля "Fiat Ducato", перебуваючи на автодорозі смт. Чорнобай – м. Золотоноша, не впорався із керуванням та злетів у кювет.

Прибувши за викликом, інспектор Чорнобаївського відділення поліції підійшов до водія автомобіля, який намагався виїхати самотужки із кювету та почав розпитувати деталі пригоди, хотів перевірити документи та надати домедичну допомогу. У відповідь водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив кулаком в обличчя інспектора, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку.

Разом з тим, обвинувачений в судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому. Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив чоловіка, призначив пом’якшене покарання у виді одного року позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном один рік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани знайшли гранату на своєму огороді.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version