додому Новини Черкащина На Черкащині стартує донабір патрульних

На Черкащині стартує донабір патрульних

0

На сьогодні у лавах поліції Черкащини служать 2634 особи. Наразі вільними є 400 посад. Про це повідомили 5 липня на прес-конференції в Головному управлінні Нацполіції в Черкаській області.

"Перший конкурс на заміщення вакантних посад стартує 10 липня. Розраховуємо набрати 35 працівників у сектор реагування патрульної поліції. Ті, хто пройдуть відбір, виконуватимуть ті ж функції, що і працівники патрульної поліції у Черкасах, але основна відмінність полягатиме у тому, що працюватимуть вони і в районах", – зазначає начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в Черкаській області Руслан Горяченко.

За два тижні, тобто 24 липня розпочнеться другий конкурс. Тут теж розраховують набрати 35 працівників. Донабиратимуть сержантський склад у цей же сектор реагування патрульної поліції. 

Заробітна плата у секторі реагування патрульної поліції стартує від 7 тисяч гривень.

Довідково:

До функцій новостворених секторів реагування патрульної поліції (СРПП) входить цілодобове забезпечення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, їх розгляд у межах компетенції, а також патрулювання території обслуговування, самостійне виявлення та припинення правопорушень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині побільшало злочинів, вчинених підлітками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version