НовиниЧеркащинаНа Черкащині стартував сезон полювання на парнокопитних та хутрових...

На Черкащині стартував сезон полювання на парнокопитних та хутрових диких тварин

-

- Advertisment -

Згідно з наказами користувачів мисливських угідь Черкаської області, цьогорічний сезон полювання на парнокопитних та хутрових диких тварин розпочався з 4 листопада, інформує прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Кожен мисливець зобов’язаний мати при собі посвідчення, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Зазначені документи мисливець зобов’язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.

Полювання на диких парнокопитних та хутрових тварин буде здійнюватися відповідно до Лімітів використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2017/2018 років, затверджених наказом Мінагрополітики України.

Триватиме сезон полювання до 31 грудня 2017 року на козулю, оленя, самок кабана та їх молодняк, здатний до самостійного існування; до кінця січня 2018 року на зайця-русака та самців кабана та їх молодняк, здатний до самостійного існування; до кінця лютого 2018 року на лисицю та єнотоподібного собаку.

Довідково: всього в області функціонує 53 мисливських господарства, з них 6 підпорядковані обласному управлінню. Решта – мисливські господарства системи Українського товариства мисливців та рибалок та інших користувачів. Офіційно в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства зареєстровано понад 20 тисяч мисливців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісах на Черкащині з'явились нові рекреаційні пункти.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x