НовиниЧеркащинаНа Черкащині стартував міжнародний інвестиційний форум (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині стартував міжнародний інвестиційний форум (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Наймасштабніша бізнес-подія стартувала на Черкащині. Черкаський міжнародний інвестиційний форум зібрав близько півтори сотні учасників. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Як зауважив під час відкриття голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, цей форум – майданчик для людей, які звикли діяти.

"Маємо надзвичайно насичену програму форуму, – розповів очільник області, – Тут немає жодної випадкової панельної дискусії. Ми презентуватимемо наше бачення напрямів розвитку Черкащини та формуватимемо спільний план дій".

Панельних дискусій на форумі буде чотири: "Можливості з розвитку експорту. Експорт як шлях до інвестицій", "Точки зростання агроіндустрії", "Промоція інвестиційного потенціалу муніципалітетами" та "Агенція регіонального розвитку – механізм партнерства бізнесу та влади для розвитку територій". Опісля відбудуться B2B (бізнес до бізнесу) зустрічі.

"Найкраща промоція області – це наші товари на поличках іноземних супермаркетів, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – А найкращі лобісти її інтересів – це місцеві бізнесмени за кордоном. Черкащина – один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції України. Це галузь, де надзвичайний потенціал – інвестиційний, інноваційний, експортний. А тому розвитку агроіндустрії ми присвятили окрему панель. Важливо вміти комунікувати з інвесторами, особливо потенційними, й надалі взаємодіяти задля розвитку. Про всі тонкощі цього процесу якраз ітиметься на форумі. Ну, і обов’язково будуть історії успіху від бізнесу – це важливий момент для інвесторів, які нині розглядають нашу область для своїх проектів".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на Міжнародний інвестиційний форум.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x