додому Новини Черкащина На Черкащині стартував конкурс спортивної карантинної фотографії

На Черкащині стартував конкурс спортивної карантинної фотографії

0

Відділення НОК України в Черкаській області оголошує старт конкурсу спортивної фотографії, але в умовах карантину.

Участь у конкурсі може взяти кожен охочий. Він проводиться серед трьох категорій: фотографи-професіонали, фотографи-аматори та діти до 16 років, повідомляє пресслужба Відділення НОК.

Сюжети світлин мають будуватися навколо теми спорту, Олімпійського руху, активного та спортивного дозвілля. Проте цього разу – в умовах карантину, домашнього тренування та дистанціювання від інших.

Найоригінальніші, найяскравіші та найспортивніші фотографії стануть переможцями конкурсу, а їхні автори отримають відзнаки та олімпійські подарунки.

Прийом фотографій на конкурс триває до 14 червня 2020 року.

Всі фотографії, які подаються на конкурс, мають бути зробленими протягом 2020 року, оригінальними і вільними від прав третьої сторони.

Надсилати фото потрібно на електронну адресу: cherkassy-nok@ukr.net. Також необхідно вказати: ім’я та прізвище фотографа, вік фотографа, контактний номер телефону, а також дату та місце, де було зроблено фото.

Всі фотографії повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам: файл у форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів; колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині з’явиться об’єкт, присвячений видатним українським спортсменам.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version