додому Новини Черкащина На Черкащині спіймали групу наркоторговців, які хотіли дати хабара правоохоронцям (ФОТО)

На Черкащині спіймали групу наркоторговців, які хотіли дати хабара правоохоронцям (ФОТО)

0

На Уманщині під час спроби надання хабара працівнику поліції затримано групу зловмисників, які займалися незаконним обігом наркотичних речовин. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Так, в Умані було затримано 35-річного раніше судимого місцевого жителя, який хотів дати правоохоронцю 3500 грн. хабара, за непритягнення до відповідальності зловмисників, які займалися продажем наркотиків.

Під час розслідування було встановлено, що затриманий чоловік з рештою співучасників налагодили мережу збуту амфетаміну Уманщиною. При обшуку домоволодіння підозрюваних було вилучено велику суму коштів, отриманих від продажу наркотиків, зокрема 218 тис. доларів США. Також було знайдено 19 мобільних телефонів, 10 банківських карток, вогнепальну зброю, автомобіль, а також наркотики і психотропи.

Зловмисника було затримано "на гарячому", коли той намагався надати хабар. Окрім цього, пізніше було піймано трьох його спільників. За ряд скоєних злочинів членам угрупування загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині у чоловіка знайшли майже три кілограми сушених конопель.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version