додому Новини На Черкащині собак відстрілюють із мисливської рушниці

На Черкащині собак відстрілюють із мисливської рушниці

0

У селі Христинівка, що на Черкащині, вже протягом довгого часу діє група догхантерів, які полюють на собак. Вони відстрілюють тварин із мисливської рушниці. Про це повідомляє нардеп Антон Яценко у Facebook.

"За наданою мені інформацією, спільник головного догхантера – співробітник Христинівського відділення поліції. Якщо вірити інформаторам, виходить, що він, прикриваючись службовим становищем, замість того, щоб виконувати свої службові обов’язки, навпаки особисто бере участь у їх вчиненні", – йдеться у повідомленні.

Нардеп звернувся із заявою про злочин до прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка та тимчасового виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції Черкаської області Валентина Кожухівського. А до Генерального прокурора України Юрія Луценка і Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова написав листа з проханням взяти під контроль проведення цього розслідування.

"Вважаю, що цей факт є кримінальним правопорушенням і містить ознаки злочину, передбаченого ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; ст. 296 КК України – хуліганство; ст. 299 КК України – жорстоке поводження з тваринами", – пише нардеп.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відстрілюють лебедів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version