додому Новини На Черкащині шукатимуть незареєстрований транспорт

На Черкащині шукатимуть незареєстрований транспорт

0

На території Черкаської області з 19 по 30 листопада 2014 року інспектори державтоінспекції встановлюватимуть факти експлуатації незареєстрованих транспортних засобів. Про це інформують у прес-службі обласного управління ДАІ.

Метою операції "Номерний знак" даного заходу є виявлення фактів експлуатації незареєстрованих транспортних засобів, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому транспортному засобу чи не відповідає вимогам стандартів, з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів.

Згідно законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривеньн. (ч. 6. ст. 121 КУпАП ).

За повторне вчинення порушення впродовж року, згідно частини 7 статті 121 КУпАП, передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 гривень або громадські роботи терміном від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version