додому Новини Черкащина На Черкащині школярі висадили молодий ліс (Фото)

На Черкащині школярі висадили молодий ліс (Фото)

0
lis-ck.gov.ua

У межах акції «Створюємо ліси разом» учні Бужанської загальноосвітньої школи долучились до лісокультурних робіт у Яблунівському лісництві, що на Лисянсщині.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

lis-ck.gov.ua

Головний лісничий Лисянського лісгоспу Віталій Марусіч та лісничий Яблунівського лісництва Ігор Осифляк розповіли школярам про основні аспекти лісокультурного виробництва, після чого діти разом з лісівниками приступили до висаджування дерев. Усі разом заліснили 1,5 га площі. Висаджували сіянці дуба звичайного.

«Для учасників акції це гарна можливість долучитися до світу природи і відчути себе причетними до величної справи – створення лісу власними руками. Тож школярі були у захваті від роботи. Думаю, що для них важливо та цікаво буде спостерігати за тим, що через кілька років на цьому місці зеленітиме молодий ліс», – говорить головний лісничий Лисянського лісгоспу Віталій Марусіч.

Тож ще одна ділянка Лисянського лісгоспу поповнилася молодими дубовими насадженнями. Загалом на підприємстві цієї весни буде здійснено відтворення лісів на загальній площі – 84,9 га.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах висадять близько 700 нових дерев.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version