НовиниКриміналНа Черкащині СБУ «накрила» потужну нарколабораторію

На Черкащині СБУ «накрила» потужну нарколабораторію

-

- Advertisment -

На Черкащині Служба безпеки України знешкодила злочинну організацію, яка створила міжрегіональну мережу масового збуту амфетаміну, A-PVP та мефедрону. Про це інформує пресслужба СБУ в Черкаській області.

Вісьмом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів. Лідера і трьох активних учасників наркоугруповання було затримано ще на початку цього року в ході спецоперації СБУ. У результаті оперативних заходів правоохоронці встановили всіх осіб, причетних до наркобізнесу та задокументували їхні злочини. За даними слідства, вони здійснювали продаж психотропів у Київській, Черкаській, Донецькій, Одеській, Полтавській та Вінницькій областях.

Лабораторію для виробництва «продукції» облаштували у приватному будинку на території одного із садових товариств регіону. Необхідні прекурсори та обладнання закуповували через анонімні Телеграм-канали і спеціалізовані інтернет-платформи. Для конспірації своїх дій зловмисники збували роздрібні партії через так звані «закладки», а оптові –прихованими поштовими відправленнями.

Під час 32-х обшуків за місцем проживання фігурантів, а також у нарколабораторії, серед іншого виявлено: заборонені речовини і устаткування для їх виготовлення на майже 4 млн грн; незареєстровану вогнепальну зброю. Наразі слідчими СБУ 8 фігурантам повідомлено про підозру за низкою статей Кримінального кодексу України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x