НовиниЧеркащинаНа Черкащині рятувальники витягли з вогню двох дітей, жінку...

На Черкащині рятувальники витягли з вогню двох дітей, жінку та пенсіонера (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Кам’янці в одній із п’ятиповерхівок сталася пожежа, під час якої рятувальники витягли з вогню чотирьох осіб. Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-служба Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

Подія сталася 4 жовтня о 23:10 в будинку по вулиці Машинобудівній. Причиною пожежі стало коротке замикання електричної мережі бойлера у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Вогонь став швидко поширюватися по квартирі, в якій на той час перебували 65-річний господар та його трирічний онук. Також дим розповсюджувався по сходах житлового будинку. Відчувши запах диму, мешканці квартир викликали рятувальників.

На місце події були спрямовані не лише рятувальники Кам"янської Державної пожежно-рятувальної частини №9, а й добровольці пожежної команди ТОВ "Кам’янський елеватор". 

За допомогою висувної та штурмової драбин рятувальники дістались до квартири на п’ятому поверсі та спустили звідти матір із її 14 річною донькою.

У цей час із палаючої квартири на четвертому поверсі, рятувальники винесли у безпечне місце трирічного хлопчика та його дідуся. Врятованих, які під час пожежі отримали чисельні опіки, фахівці ДСНС передали до рук лікарів швидкої. Після надання першої медичної допомоги потерпілих було терміново госпіталізовано до Центральної районної лікарні. 

Під час ліквідації пожежі, співробітниками ДСНС, окрім 4 врятованих людей, із небезпечної зони було проведено евакуацію ще 14 мешканців будинку. 

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані на ходу загорілася автівка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x