НовиниНа Черкащині розпочали відбір кращих соціальних проектів неурядових організацій

На Черкащині розпочали відбір кращих соціальних проектів неурядових організацій

-

- Advertisment -

На Черкащині завершився прийом проектів неурядових організацій, направлених на вирішення чи пом’якшення суспільно важливих проблем області, який було оголошено у квітні. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Всього до участі в конкурсі надійшло 39 проектних заявок, що стосуються таких актуальних питань: соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та їх сімей на місцевому рівні; популяризація екологічного та енергоефективного способу проживання та господарювання; діяльність у сфері культури, туризму, популяризація української мови і народних традицій; сприяння становленню та розвитку дітей; навчання проектному менеджменту та підвищення громадянської активності. Загалом для написання проектів було визначено 5 пріоритетних напрямів.

19 травня за результатами роботи комісії, до якої входять члени неурядових організацій та представники влади, будуть визначені переможці конкурсу.

Неурядовими організаціями подані різні кошториси – від 10 до 100 тисяч гривень. Максимальна сума фінансування одного проекту за рахунок бюджетних коштів – до 100 тисяч гривень. Також неурядові організації до реалізації проектів залучатимуть інші джерела фінансування не заборонені чинним законодавством.

Всього на реалізацію обласної програми розвитку громадянського суспільства на період до 2019 року, відповідно до якої проводиться конкурс, у 2017 році передбачено 850 тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан закликають подавати свої проекти, аби позмагатися за 25 тисяч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x