додому Новини Черкащина На Черкащині розпочали дрібний ремонт дороги державного значення (ФОТО)

На Черкащині розпочали дрібний ремонт дороги державного значення (ФОТО)

0

У Черкаській області проводяться роботи з ліквідації деформацій асфальтобетонного покриття на найбільш вражених ямковістю ділянках дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь від Золотоніського кільця і до кордону з Полтавською областю. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

На сьогодні працівники підрядної організації завершують роботи із влаштування вирівнюючого шару покриття та проводяться роботи із обрядження узбіччя. Поточний дрібний ремонт є найбільш ефективним і дієвим методом ліквідації деформацій асфальтобетонного покриття шляхом влаштування суцільного покриття.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що відсутнє державне фінансування для ліквідації ямковості шляхом проведення поточного дрібного ремонту на усіх автодорогах державного значення у Черкаській області. Поточного дрібного ремонту покриття потребують 1058 км автодоріг державного значення у Черкаській області.

На ділянках автодороги Н-08, де не проводитимуться роботи з поточного дрібного ремонту, у межах виділеного ліміту фінансування, поступово проводитимуться роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття шляхом проведення ямкового ремонту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дорогу державного значення продовжують ремонтувати на Черкащині.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version