НовиниЧеркащинаНа Черкащині розпочалась операція "Мігрант"

На Черкащині розпочалась операція "Мігрант"

-

- Advertisment -

У період із 27 липня по 31 серпня 2017 року на території Черкаської області будуть проводитись профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант". Про це повідомляють на сайті ГУ НП в Черкаській області.

Проведений аналіз криміногенної ситуації в державі свідчить про те, що етнічна злочинність є одним із дестабілізуючих факторів, що негативно впливає на криміногенну ситуацію у державі. Найбільшу кримінальну активність проявляють угрупування з числа іноземців, у першу чергу вихідців із кавказького регіону.

Із метою належної організації превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень, у тому числі іноземцями та особами без громадянства, а також для забезпечення виконання вимог Наказу Національної поліції України, в приміщенні ГУ НП в Черкаській області, під головуванням начальника Управління, полковника поліції Лютого Валерія Васильовича, відбулася міжвідомча оперативна нарада. Основною метою наради було накреслити стратегію і тактику проведення операції "Мігрант" на території області. Валерій Васильович чітко визначив коло завдань, які ставляться перед особовим складом, задіяним в цій операції, акцентував увагу на дотриманні чинного законодавства та прав людини, толерантному ставленні до іноземців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, НАЗК перевірить декларацію черкаського прокурора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x