НовиниКриміналНа Черкащині екоінспектори чистять Дніпро від браконьєрів та сіток

На Черкащині екоінспектори чистять Дніпро від браконьєрів та сіток

-

- Advertisment -

Вихідними державні екоінспектори провели чергові рейди по акваторії Кремечуцького водосховища та очистили від сіток водойми. Попалися правоохоронцям і пара браконьєрів.

Про ц повідомляє начальник Управління екологічного нагляду Черкащини Олександр Позняков.

Фото: Олександр Позняков

Так, інспектори почистили від браконьєрських сіток акваторію Кремечуцького водосховища між селами Іркліїва та Лящівка Золотоніського району. У цих межах вони вилучили з річки 48 сіток кроком вічка від 34 до 120 мм та довжиною більше 3 кілометрів. Живу рибу, яка потрапила до пасток випустили до водойми для подальшого розвитку.

Також, неподалік села Вереміївка Чорнобаївського району виявили двох громадян, одним з яких до браконьєрства долучив неповнолітнього хлопця. Вони з надувного човна виловлювали рибу двома мисиновими сітками.

При огляді човна, вилучено мисинові сітки, а також 41 плоскирку, 14 карасів, 13 судаків, чотири лящі, три плітки, одного окуня та одну чехоню. Обрахована сума завданих збитків навколишньому природному середовищу становить 9 690 грн.

За браконьєрство на одного з громадян складено адміністративний протокол за ч.4 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Грубе порушення правил рибальства).

На місце події викликана слідчо-оперативна група Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу ГУНП в Черкаській області для встановлення обставин вчинення правопорушення. Незаконні знаряддя лову та човен вилучені для проведення слідчих дій. Риба передана на реалізацію до рибоприймального пункту з подальшим перерахуванням коштів до бюджету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині виявили потужну браконьєрську базу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x