додому Новини Черкащина На Черкащині ремонтують лісові дороги

На Черкащині ремонтують лісові дороги

0

Лісівники Черкащини працюють над поліпшенням лісової інфраструктури – не лише облаштовують рекреаційні пункти, а й щороку відновлюють та ремонтують лісові дороги. Про це повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Як повідомив заступник начальника обласного управління Микола Рижков, протягом 2017 року заплановано здійснити ремонт 27-ми кілометрів лісових доріг із ґрунтовим покриттям та 10-ти кілометрів з твердим покриттям. Наразі вже виконано 60% від запланованого, а саме – 22 кілометри.

Хороша лісова дорога – це запорука оперативності та економії пального. Завдяки "лісовим артеріям" підвищується продуктивність техніки і роботи лісгоспів в цілому. Відремонтовані дороги створюють зручні умови для оперативного реагування у випадках пожеж та незаконних рубок. Окрім лісогосподарського, зазвичай відновлені дороги мають ще й соціальне значення, адже сполучають місцеві села або ж скорочують шлях між ними.

Ремонт лісових доріг здійснюється у всіх лісгоспах Черкащини і буде завершений до кінця жовтня. До слова, усі ремонти та роботи здійснюються за власні кошти лісогосподарств.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Канівщині ремонтують дороги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version