додому Новини Черкащина На Черкащині ремонтуватимуть міст на дорозі державного значення (ФОТО)

На Черкащині ремонтуватимуть міст на дорозі державного значення (ФОТО)

0

Наступного тижня на автомобільній дорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 23+852 на мосту через річку Рось розпочнуться роботи з поточного середнього ремонту. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Цього року фахівці державного підприємства "Укрдіпродор" провели обстеження мосту та виявили ряд недоліків та серйозних дефектів, які потребують їх негайного усунення.

Було зафіксовано пролом плит в тротуарних блоках, частково зруйноване асфальтобетонне покриття тротуарів. Прогонові споруди мосту, проїзна частина, тротуари та огородження знаходяться у незадовільному стані через несвоєчасне усунення пошкоджень і ремонту конструкцій та потребують ремонту, зруйновано деформаційні шви.

Службою автомобільних доріг у Черкаській області вже укладено договір із переможцем тендерної процедури на виконання поточного середнього ремонту мосту через річку Рось на км 23+852 автодороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук. Проведення поточного середнього ремонту мосту через річку Рось фінансуватиметься за рахунок коштів митного експерименту.

Під час ремонтних робіт на мостах буде влаштоване нове асфальтобетонне покриття проїзної частини, відремонтовано опори, прогонові споруди, замінено балки, влаштовано тротуари та нанесено дорожню розмітку. Роботи із поточного середнього ремонту мосту завершаться до кінця цього року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці збирають підписи для капітального ремонту двох вулиць.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version