додому Новини На Черкащині п'яний чоловік викрав автомобіль

На Черкащині п'яний чоловік викрав автомобіль

0

До Шполянського відділення поліції звернувся 67-річний житель одного із сіл району із заявою, що його автомобіль викрали. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Потерпілий зазначив, що на декілька хвилин залишив автівку без нагляду та зайшов до магазину, повернувшись, виявив, що транспортного засобу вже немає.

Працівники опитали свідків події. Як з’ясувалося, люди бачили, як у вказаний автомобіль сідав чоловік. Через декілька годин після події, що трапилася, до правоохоронців зателефонував житель сусіднього села та повідомив, що якийсь невідомий намагався йому продати автомобіль за дуже низькою ціною. Опис так званого продавця, збігався з прикметами, які надали опитані.

Працівники поліції відшукали крадія. Ним виявився 33-річний односелець потерпілого. Його в нетверезому стані за кермом автомобіля зупинили працівники сектору реагування патрульної поліції. Як зізнався зловмисник, пішов він на такий вчинок під впливом випитого алкоголю.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. За вчинене зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині поліцейські затримали викрадача мопеда.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version