додому Новини Черкащина На Черкащині п’яна мати залишила на морозі півторамісячного сина

На Черкащині п’яна мати залишила на морозі півторамісячного сина

0

У ніч із 25 на 26 січня 30-річна жителька Жашківського району взяла свого півторамісячного сина та пішла до подруги розпивати спиртні напої. Уранці жінку з немовлям знайшли на вулиці односельчани. Мати була п’яною, а на дитині частково не було одягу. Про це повідомляє прес-служба Уманської прокуратури.

Близько третьої-четвертої години ночі мати з дитиною залишила будинок своєї подруги, бо та наказала їй іти геть.

"Проте мама з дитиною з невідомих причин додому не пішла та о 6 годині ранку останню виявили жителі села на вулиці в стані алкогольного сп’яніння з немовлям на руках. Дитина була частково без одягу. Хлопчика доставлено до реанімаційного відділення. Першочерговий діагноз: переохолодження організму", — йдеться у повідомленні.

Того ж дня Жашківським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 166 КК України (злісне невиконання батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, що спричинило тяжкі наслідки).

Наразі проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх фактичних обставин справи. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні взяло на контроль керівництво Уманської місцевої прокуратури.

Зазначимо, що санкцією ст. 166 КК України передбачено покарання у виді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у неблагополучній сім'ї на Черкащині загадково помер 9-місячний хлопчик.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version