НовиниЧеркащинаНа Черкащині провели в останню путь рятувальника, який став...

На Черкащині провели в останню путь рятувальника, який став жертвою окупантів на Сході (ФОТО)

-

- Advertisment -

7 жовтня у с. Степанки на Черкащині відбулося поховання капітана служби цивільного захисту Ситника Володимира Миколайовича, який у 2014 році проходив службу у 55-й Державній пожежно-рятувальній частині м. Донецька. Він став черговою жертвою ворожих збройних угрупувань. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Донецькій області.

12 серпня 2014 року невідомі озброєні люди зайшли в будівлю 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини 1-го Державного пожежно-рятувального загону у м. Донецьк. У той момент на чергуванні перебував начальник караулу, капітан служби цивільного захисту Ситник Володимир Миколайович. Озброєні люди силоміць забрали та вивезли його в невідомому напрямку.

Протягом довгих трьох років доля рятувальника залишалася невідомою. І рідні, і друзі, і співробітники Головного управління не припиняли спроб дізнатися щось про зниклого, встановити його місцезнаходження. Зробити це вдалося лише 5 липня 2017 року. Того дня до Головного управління надійшла усна інформація від співробітника Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України, що у м. Дніпро проведена ідентифікація (судово-молекулярна генетична експертиза) тіла невідомого.

Тіло було знайдено у м. Пєскі на Донеччині, де тривали активні бойові дії. Експертиза встановила на 99,99%, що це є тіло капітана служби цивільного захисту Володимира Ситника. Церемонію прощання було вирішено провести на батьківщині загиблого. Представники Головного управління здійснили усі необхідні заходи з транспортування та поховання тіла колеги.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські АТОвці вимагають вибачень від мера через День жалоби за депутатом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x