НовиниЧеркащинаНа Черкащині провели спортивні змагання для юнаків і ветеранів...

На Черкащині провели спортивні змагання для юнаків і ветеранів (ФОТО)

-

- Advertisment -

Із 11 до 14 липня у селі Сагунівка Черкаського району проходили змагання відкритого командного чемпіонату Черкаської області серед юнаків зі спортивного орієнтування та Кубку області (7-8 етап), що традиційно має назву Кубок Дружби, в якому змагаються ветерани. Про це інформує прес-служба управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Поборотися за нагороди чемпіонату до Черкащини завітало майже 140 спортсменів з багатьох регіонів області та гості з Молдови. Змагання також є відбірковими для участі у всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування.

Привітати учасників змагань, побажати їм успіху у спортивних стартах, вручити подарунки та нагородити переможців другого дня змагань завітали шановані гості: заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський.

"Дуже приємно бачити таку кількість учасників, уболівальників та гостей змагань. Приємно вразив рівень підготовки до проведення змагань з боку громади села Сагунівки у особі голови села Ірини Бодяненко та директора будинку культури Ольги Шрам. Також окрема подяка президенту федерації спортивного орієнтування України у Черкаській області Тетяні Уфімцевій. Бажаю учасникам змагань чудових, емоційних вражень та яскравих перемог", – привітав спортсменів та вболівальників начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський.

"До Черкащини ми приїжджаємо вже не перший рік, адже тут створено максимально сприятливі умови для участі у змаганнях", – поділились враженнями учасники, ветерани спорту та тренери Ольга Мосійчук, Василь Врублевський та Варвара Цодікова з м. Дніпро.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські спортсмени здобули нагороди Кубку України з дзюдо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x