НовиниЧеркащинаНа Черкащині провели конкурс снігових скульптур (ФОТО)

На Черкащині провели конкурс снігових скульптур (ФОТО)

-

- Advertisment -

Кілька тижнів поспіль на Уманщині проходив конкурс снігових скульптур "Сніжний сад", оголошений відділом культури Уманської РДА. Мешканці району творили дивовижні зимові сюжети. Днями визначили найкращих. Про це пише Hromadske Uman.

Як повідомляє Уманська РДА, за різними номінаціями було визначено шість переможців, які представляють свої колективи "скульпторів".

Керівник художнього класу Бабанської дитячої музичної школи "Дмитрушківська філія" Ольга Криворот перемогла в номінації "Грандіозність композиції" за скульптуру"Дружба собаки та кота".

Директор Колодистенської ЗОШ І-ІІІ Світлана Крижановська отримала перемогу в номінації "Приз глядацьких симпатій" та виконала скульптуру "Автомобіль-снігохід".

Директор Ладижинської дитячої музичної школи Тетяна Сідавська була найкращою в номінації "Відповідність обраній темі" зі скульптурою "Піаніно".

Керівник Іванівського фольклорного колективу Галина Календрузь у номінації "Якість виконання" зі скульптура "Кактус" опинилася на першій сходинці.

Завідувач сільської бібліотеки-філії с. Острівець Ольга Ковальова перемогла у номінації "Змістовність композиції" за виконання двох скульптур "Хоровод з казковими сніговими звірятами" та "Працівники культури проводжають зиму".

Сільський голова с. Старі Бабани Валентина Мельниченко отримала нагороду в номінації "Оригінальність" зі скульптурою "Диво-віслюк".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка вразила поляків своїми співами та долучає їх до української культурию

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x