НовиниЧеркащинаНа Черкащині провели Гімназіаду України з боксу 

На Черкащині провели Гімназіаду України з боксу 

-

- Advertisment -

Цього тижня в Умані відбулася V літня Гімназіада України з боксу. На ринзі змагалися близько 350 спортсменів. Повідомляє Черкаська міська рада

Учасники змагань – хлопці й дівчата 2008 та 2009-2010 років народження. Найсильніші мають шанс потрапити до національної збірної та отримати путівку на Всесвітню Гімназіаду. Вона проходитиме наприкінці серпня в бразильському Ріо-де-Жанейро.

бокс

У день фінальних боїв учасників відбіркових змагань привітав перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу.

– За підсумками проведеної гімназіади боксери змагатимуться на всесвітній арені в Ріо-де-Жанейро. Це важлива подія в кар’єрі юних спортсменів та честь. Кожен виступ під час війни – це можливість привернути ще більше уваги міжнародної спільноти до подій в Україні. Кожне спортивне досягнення надихає нас в тилу працювати з подвійною силою та підбадьорює хлопців, які в ці хвилини на фронті, – прокоментував Сергій Тищенко.

За організацію змагань він подякував також головному тренеру збірної Черкаської області Віктору Петриченку та президенту Всеукраїнської федерації студентського боксу Костянтину Калашнікову.

Хлопці змагалися у 16 вагових категоріях (від 40 до 90 кг), дівчата – в 13 (від 36 кг до 70 кг). Позмагатися за першість до Умані, де відбувалися змагання, приїхали спортсмени із Вінницької, Волинської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та із міста Києва, Кропивницького, Дніпра, Житомира, Тернополя, Чернігова.

Збірну Черкаської області представляли 18 боксерів із Черкас, Умані, Христинівки, Маньківки, Ватутіного, Жашкова.

Із Черкас змагались спортсмени із КДЮСШ «Вікторія» та БК «Boxer».

Головний тренер збірної Черкаської області Віктор Петриченко, очільник уманської міськрайонної федерації боксу «Арес» зауважив, що цього року рівень учасників дуже високий.

– Від першого дня змагань усі поєдинки – надзвичайно цікаві, фінали запеклі й суддям досить важко виділити переможців, – зауважив він.

Так, серед представників збірної Черкаської області першу сходинку турніру виборов Тимофій Сидорук (серед юніорів у ваговій категорії 60 кг), Софія Лягоцька з Умані (юніорка, 48 кг), Дмитро Дядя з Ватутіного (юніор, 75 кг), Євген Жабко з Черкас (52 кг), Даниїл Негрун (юнак, 60 кг), Дар’я Лягоцька (юначка, 46 кг) та Голуб Вероніка з Умані (юначка, 40 кг), Тарананеко Софія з Черкас (юначка, 44 кг).

Другими за підсумками змагань стали Андрій Гресько з Умані (+80 кг серед юніорів), Микита Лисяний, який представляв Ватутіне (46 кг) та Ангеліна Чаброва з Черкас (54 кг).

Читайте також:

Пліч-о-пліч: Черкащина відновить три села на Херсонщині

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x