НовиниНа Черкащині провели фестиваль вареників (ФОТО)

На Черкащині провели фестиваль вареників (ФОТО)

-

- Advertisment -

Кожна національна кухня має страви, які стали брендом країни. В Україні – це вареники. Тож 13 січня саме вареники стали основою для прекрасного святкового дійства – традиційного районного фестивалю вареників, повідомляють в Маньківській РДА.

Поласувати варениками та пригостити кулінарними виробами за власними рецептами приїхали гості з різних куточків Маньківщини. Присутні мали змогу поласувати не лише народною стравою, на столах в достатку було розмаїття страв: копчене сало, ковбаси, м’ясні рулети, пироги з різними начинками, рогалики, млинці та багато-багато різної смакоти.

Привітати маньківчан з Новим роком та Різдвяними святами завітали голова райдержадміністрації Ігор Віштак та заступник голови районної ради Світлана Лещенко. Вони побажали усім гостям свята злагоди, миру, міцного здоров’я та достатку.

Гарний настрій присутнім дарували виступи вихованців дитячої школи мистецтв, працівників районного центру культури та дозвілля, веселих бабусь з клубу "Розвиток" територіального центру, аматорських колективів населених пунктів району.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині проведуть "Поетичні батли".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x