НовиниРозвагиНа Черкащині проведуть Ше.Fest-2021

На Черкащині проведуть Ше.Fest-2021

-

- Advertisment -

Найближчих вихідних, 21-22 серпня, на Черкащині відбудеться Ше.Fest. Традиційно, вже всьоме, він пройде у селі Моринці, що на Звенигородщині.

Про це повідомляють організатори фестивалю.

«Кохайтеся, чорнобриві!». Саме під таким гаслом фестиваль проведуть цьогоріч. На одній сцені виступатимуть гурти «Go-A», «Зграя», «Нумер 482», «ОТ VINTA», «Banderas BLUES BAND», «KALUSH», «Один в Каное», «Тінь Сонця».

Цьогоріч окрім стандартної програми проведуть ще й ніч акустичної музики, яка відбуватиметься в суботу та триватиме аж до третьої години ночі.

На Просвітницькій галявині відбудуться гутірки, поетичні та музичні виступи відомих українських науковців, письменників, громадських діячів та виконавців. Серед виступаючих заявлені Брати Капранови, Василь Шкляр, Мирон Гордійчук, Лариса Ніцой, Ярослав Ференчак, Дмитро Лінартович, Сашко Лірник. Дводенну програму локації завершать «Шпилясті кобзарі».

Традиційно на фестивалі проведуть найкрутіший поетичний Ше.Батл з визначенням найкращого Ше.Поета фестивалю. Зареєструватися на участь можна за цим посиланням.

На фестивалі діятимуть дитяча галявина, ярмарок майстрів, фудкорт та наметове містечко. А для молодих та непосидючих учасників організували командні змагання Ше.Games.

«Ми не забуваємо, що Шевченко – художник, тому на вас чекатимуть виставка картин, круті майстер-класи з художнього мистецтва, імпровізації та handmade. Любителі театральної сцени зможуть побачити прем’єру вистави «Шевченко. Остання любов» драматургині та режисерки Ольги Анненко. Окрім того, для всіх охочих будуть проводитись екскурсії Тарасовими місцями», – зазначають організатори.

На гостей також чекатимуть сюрпризи. Цього року на фестивалі діятимуть чотири нові локації – Фольк-сцену, Прес-центр, Територію майстер-класів та Грін-рум.

Вхід на всі події безкоштовний.

Фестиваль проходить під гаслом «цілком тверезо». Тому і дні «Ше.Fest» в Моринцях заборонено продавати та вживати алкогольні напої.

«Головна мета фестивалю – об’єднання українців навколо ідеї пробудження гордості за свою націю, за мистецькі постаті нашої країни. Ніщо не сприяє розвиткові національної свідомості більше, ніж любов до своєї історії та мистецтва, обізнаність щодо найважливіших віх становлення української держави та культури. Ми докладаємо зусиль для того, щоб українці пишалися вишиванкою, діти цитували Шевченка, а найпотужніші музичні виконавці створювали пісні на слова українських класиків», – підкреслюють організатори свята.

Як повідомляла vikka.ua, у центрі Черкас пройде танцювальний флешмоб.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x