НовиниНа Черкащині проведуть конкурс патріотичних творів

На Черкащині проведуть конкурс патріотичних творів

-

- Advertisment -

Обласний конкурс патріотичних творів "Україна на вістрі слова" серед молодих авторів оголлошує Черкаська організація Національної спілки письменників України та обласна рада. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської облради.

Мета конкурсу – розкриття потенціалу обдарованої патріотичної молоді, донесення до широкого кола громадськості її настроїв, позитивного ставлення до армії, служби у Збройних силах України, стимулювання глибокого осмислення сьогоднішньої ситуації у державі, підтримка та популяризація авторів, які пишуть на патріотичну тематику.

На участь у конкурсі можна надсилати поетичні та прозові твори, в яких відображається патріотичне прагнення українського народу захистити свою Батьківщину, її свободу, гідність і територіальну цілісність. Конкурс проводиться у вікових категоріях: діти молодшого шкільного віку (до 12 років); діти старшого шкільного віку; студентська та інша молодь.

У кожній віковій категорії компетентне журі визначить по три переможці. Їм вручать дипломи, а найкращі роботи опублікують у збірці "Україна на вістрі слова". Ці книги планують передати для підняття бойового духу бійцям, які воюють у зоні АТО.

Роботи на конкурс необхідно надсилати до 6 жовтня на електронну адресу: Tvtarasovych@ukr.net; або поштою: 18000, Черкаська обласна організація Національної спілки письменників України, вул. Хрещатик, 219, Черкаси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x