НовиниЧеркащинаНа Черкащині пропонують релакснути заради здоров'я

На Черкащині пропонують релакснути заради здоров’я

-

- Advertisment -

Ніщо у світі не піднімає тонус так, як корисна баня та цілющі чани із травами. Готельний комплекс, розташований  неподалік Черкас (хіба 20 км то відстань?), пропонує цікаву новорічну програму релаксу та насолоди. Один дзвінок і – вуаля! Ваша компанія отримує повноцінний курс корисного оздоровлення.

Комплекс розташований у мальовничій місцевості. Поряд водойма, засніжені поля і – звичайна сільська тиша. Лише ви і ваші друзі, пахучі чани, баня із запахом дубових віників та мануальна зона.

Зануритися в гарячу воду

У чані одночасно можуть перебувати 6-8 осіб. Вода там нагрівається до температури 40-45 градусів. Під час відпочинку у воду додають різноманітні масла, трави, рослини, хвою.

Чани із травами підвищують  метаболічні процеси в організмі. А це у свою чергу виводить шлаки з організму. А їх у нас… Але головне – покращується самопочуття. Шкіра очищається, стає гладшою і еластичною.

Баня під віник

Коли ви йдете до бані, знайте, що завдяки температурі, покращуються обмінні процеси в організмі. Головне дотримуватися правильних принципів. Спершу розпарювання, повільно піднімаючи температуру із кожним заходом, а потім можна кілька разів «під віник». На вибір – дуб чи береза.

Корисно знати, що у бані пори на шкірі глибоко очищуються. Під час паріння видаляється бруд і злущуються мертві клітини.

При сильному потовиділенню краще засвоюються білки, жири, вуглеводи, мікроелементи. Тому до ваших послуг мангали, де можна посмажити смачні сосиски та соковитий шашлик, або зварити шурпу із риби.

Лазня – це користь для організму. А баня у поєднанні із чанами – фонтан емоцій і море насолоди.

Тому не гайте часу. Телефонуйте. Чани і баня чекають. с. Свидівок. (096) 347-48-54.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x