додому Новини Черкащина На Черкащині продовжують ремонтувати трасу міжнародного значення (ФОТО)

На Черкащині продовжують ремонтувати трасу міжнародного значення (ФОТО)

0

На міжнародній автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 520+101 у Христиніському районі продовжуються роботи із реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Завершено роботи із демонтажу прогонових будов шляхопроводу. Тривають роботи із відсипання ґрунтового насипу земляного полотна, завершуються роботи із влаштування буронабивних паль. Розпочалося влаштування ригелів на опорах штучної споруди.

На період виконання робіт з реконструкції шляхопроводу, проїзд по штучній споруді закрито для усіх видів транспорту. Рух автотранспорту скеровано тимчасовою об’їзною дорогою з асфальтобетонним покриттям, яку влаштовано поруч. На ній влаштовано тимчасовий залізничний переїзд через залізницю на час проведення реконструкції шляхопроводу, який освітлюється вночі, має шлагбаум та семафор.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, перенесення ліній електропередач, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки. Роботи з реконструкції шляхопроводу будуть завершені до кінця 2019 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині ремонтують міст через одну із річок.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version