додому Новини Черкащина На Черкащині продовжують ремонтувати міст через річку Рось (ФОТО)

На Черкащині продовжують ремонтувати міст через річку Рось (ФОТО)

0

У Канівському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 23+852 тривають роботи із поточного середнього ремонту мосту через річку Рось. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Вже завершено монтування армувальної сітки і проводяться підготовчі роботи для влаштування монолітної залізобетонної плити мосту. Також завершено роботи із влаштування захисного шару антикорозійного покриття на залізних конструкціях мосту. Продовжуються роботи із влаштування захисного шару на балках, ригелях та опорах мосту. На правій стороні влаштовано 15 залізобетонних тротуарних блоків.

Ремонтні роботи з поточного середнього ремонту проводяться на правій стороні мосту через річку Рось, яку огороджено бетонними блоками для захисту працівників від наїзду автотранспорту. Рух автотранспорту на мосту не перекривався і зараз проводиться по лівому проїзду через міст. По завершенню робіт на правій стороні мосту, роботи розпочнуть на його лівій стороні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після дощів Сміла почала йти під землю.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version