НовиниЧеркащинаНа Черкащині продовжують ремонтувати дорогу національного значення

На Черкащині продовжують ремонтувати дорогу національного значення

-

- Advertisment -

На автодорозі загального користування національного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському та Кам’янському районах Черкаської області продовжуються роботи на ділянці км 216+000 – км 229+780 з поточного середнього ремонту. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Наразі закінчуються роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією "холодний ресайклінг" із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. Вже завершено роботи із ліквідації 700 метрів пучин на проїжджій частині автодороги Н-01. Для запобігання утворення пучин, на ділянках, де вони були ліквідовані, встановлено дренажні системи для водовідведення.

Також тривають роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, укріплення узбіч. На цій ділянці також буде влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття, з’їзди з автодороги та зупиночні майданчики. Буде встановлено нове перильне та бар’єрне оцинковане металеве огородження на мосту у селі Михайлівка Кам’янського району, влаштовано дорожню розмітку та дорожні знаки.

Ремонт цієї ділянки автодороги було розпочато у 2017 році у межах передбаченого урядом фінансування. У 2018 продовжується відновлення автодороги за маршрутним принципом. Роботи із поточного середнього ремонту, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, виконує підрядна організація ТОВ "ПБС". Торік тут було влаштовано понад 6 км нового асфальтобетонного покриття.

У зв’язку із щоденним проведенням ремонтних робіт на вказаній автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах тимчасово обмежать проїзд транспорту на частині.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x