НовиниЧеркащинаНа Черкащині продовжують ремонтувати автотрасу держзначення (Фото)

На Черкащині продовжують ремонтувати автотрасу держзначення (Фото)

-

- Advertisment -

На автодорозі М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі на правому проїзді, у напрямку Одеси, продовжуються роботи з поточного середнього ремонту.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Роботи проводяться у межах програми "Велике будівництво" відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020 року №36. Підрядною організацією завершуються роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття ЩМА-20. Тривають роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетону на з’їздах з автодороги.

Під час проведення поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 проведено укріплення та підсилення існуючого дорожнього одягу, укріплено узбіччя та влаштовано водовідведення з проїзної частини автодороги. Буде влаштовано новий вирівнюючий та верхній шар асфальтобетонного покриття, з’їзди з автодороги, влаштовано дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки. Після завершення робіт на правому проїзді (у напрямку Одеси), роботи розпочнуться на лівому проїзді (у напрямку Києва).

У зв’язку з проведенням поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 Київ-Одеса, з 4 березня рух транспорту правим проїздом на ділянці км 143+028 – км 152+918 у Жашківському районі перекрито, і відбувається по лівому проїзду у реверсному режимі. На автодорозі М-05 облаштовано необхідні тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху (відповідно до Схеми об’їзду, погодженої з Управлінням патрульної поліції у Черкаській області).

Як повідомляв сайт vikka.ua, в селі на Звенигородщині стартував ремонт дороги.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x