НовиниЧеркащинаНа Черкащині продовжують ремонт шляхопроводу через залізничну колію (ФОТО)

На Черкащині продовжують ремонт шляхопроводу через залізничну колію (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Уманському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 535+690 продовжуються роботи із реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Вперше з 2012 року у Черкаській області проводиться реконструкція та перебудова шляхопроводу такого масштабу. Довжина нової прогонової споруди шляхопроводу складає 42 метри. Підрядне підприємство продовжує роботи із будівництва нової прогонової споруди шляхопроводу на даній ділянці дороги.

Закінчено влаштування монолітної залізобетонної плити прогонової будови. Також завершено влаштування деформаційних швів та їх бетонування. Зараз проходить монтаж каркасів тротуарних блоків.

На підходах до шляхопроводу проходять земляні роботи. На підході зі сторони Вінниці вже влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття, проходить влаштування водовідвідних лотків. А на підході зі сторони Умані влаштовано дренажний шар та шар основи.

Реконструкція шляхопроводу передбачає розширення проїжджої частини, облаштування нових опор шляхопроводу, прогонових споруд, заміну балок, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки, влаштування штучного освітлення мосту. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одному з черкаських пляжів облаштовують водопостачання.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x