НовиниЧеркащинаНа Черкащині продовжують ремонт автотраси державного значення (Фото)

На Черкащині продовжують ремонт автотраси державного значення (Фото)

-

- Advertisment -

На Черкащині продовжуються роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук на ділянках км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка та у на ділянці км 45+800 – км 52+800 у селі Мошни.

Про це повідомляє пресслужба САД в Черкаській області.

На цих ділянках у межах поточного середнього ремонту буде виконано комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження.

На ділянці км 28+800 – км 36+800 підрядною організацією проводиться фрезерування асфальтобетонного покриття, а на ділянці км 45+800 – км 52+800 закінчено фрезерування, розпочато роботи із влаштування нижнього та вирівнюючого шарів покриття, на мосту через річку Вільшанка розпочалися роботи із демонтажу деформаційних швів.

Дорожнє покриття по всій протяжності автодороги опинилося у неналежному стані через багато факторів, які не залежать від дорожників. Внаслідок тривалої експлуатації, через недостатність фінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, порушення міжремонтних термінів, інтенсивний рух великовагового транспорту та понаднормове завантаження вантажівок, що їздять цим маршрутом, дорожнє покриття зазнало значних руйнувань і потребує відповідних ремонтних робіт.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Кам'янській громаді хочуть відремонтувати обидві школи.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x