НовиниЧеркащинаНа Черкащині прикрили дві нелегальні автозаправки (ФОТО)

На Черкащині прикрили дві нелегальні автозаправки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом привласнення та розкрадання паливно-мастильних матеріалів, що належать ДП "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця". У межах здійснення досудового розслідування в указаному провадженні у Смілянському районі припинили протиправну діяльність автомобільного заправного пункту, який здійснював реалізацію рідини з характерним запахом дизельного палива без належних дозвільних документів, створюючи загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що зазначений пункт працював без відповідних дозволів на продаж паливно-мастильних матеріалів при експлуатації автозаправочної станції.

Під час обшуку за місцем проживання жителя Смілянського району, який обладнав цей пункт, правоохоронцями  виявлено та вилучено ємкості з загальною кількістю відповідної рідини 1719 літрів, а також автозаправне обладнення.

На цей час розслідування триває, на вилучене майно накладено арешт, проводяться всі необхідні слідчі дії та експертизи.

Також припинено діяльність незаконної газової заправки в Каневі.

Підприємець протиправно обладнав заправку з метою реалізації палива без належних дозвільних документів, що створює загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

Під час огляду нелегальної газової заправки, за участю спеціалістів, опечатано резервуар для зберігання нафтопродуктів, відповідне обладнання для реалізації палива. Наразі вирішується питання щодо накладення на них арешту в судовому порядку.

Прокуратура Черкащини надалі принципово вживатиме заходи щодо виявлення й припинення незаконної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, які здійснюють свою діяльність без відповідних дозвільних документів, створюючи  загрозу  життю та здоров’ю громадян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоніському районі прикрили нелегальний авто газозаправний пункт.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x