додому Новини Черкащина На Черкащині презентували першу в Україні платформу для волонтерів

На Черкащині презентували першу в Україні платформу для волонтерів

0

В Умані презентували першу в Україні платформу для волонтерів "Ліга волонтерів". Участь в заході взяли керівники і представники органів місцевого самоврядування, громадської організації "Рух ЧЕСНО" та волонтерських організацій міста. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Учасники заходу детально проаналізовали діяльність волонтерських організацій Умані та відзначили їх активну життєву позицію.

"Останніми роками в місті значно активізувався волонтерський рух. Благодійники не лише допомагають українській армії, але вони активні й у проведенні спортивних та культурно-освітніх заходів, реалізації різних соціальних проектів", – зазначила заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Любов Плотнікова.

Проектна менеджерка "Руху ЧЕСНО" Вікторія Драч презентувала безкоштовну онлайн-платформу для активних громадян "Ліга волонтерів". За допомогою цього порталу небайдужі уманчани зможуть взяти участь у заходах з благоустрою міста, соціальних, культурних проектах та ін. Користувач платформи може як створити певну подію і запрошувати волонтерів долучитися на неї, так і зареєструватись у якості волонтера та брати участь у вже створених подіях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські волонтери відвезли на Схід гуманітарну допомогу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version